CRT circuitdagen 2018

De CRT kalender voor de CRT circuitdagen 2018 op het TT circuit Assen zijn bekend. Ook voor 2018 weer volop keuze in data en voor enkele groepen de mogelijkheid om op zaterdag te rijden.
Uniek is de combinatie dat CRT deelnemers van dichtbij de OW Cupraces op vrijdag en zaterdag kunnen meebeleven.
Ingeschreven kan worden in de groepen minder ervaren en ervaren, welke onder begeleiding van de CRT instrukteurs rijden, en in de vrij rijden groepen sportrijders en SportGridTime.
Klik op deze link voor de video:  “ideale rijlijn"

CRT dagen 2018

De volgende CRT circuitdagen voor het seizoen 2018 staan op het TT circuit Assen gepland:

donderdag 12 en vrijdag 13 april
maandag 23 april - Pirelli Superbike Trackday
vrijdag 27 en zaterdag 28 april
woensdag 2 mei
donderdag 17 en vrijdag 18 mei
maandag 28 mei
donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 juni
vrijdag 13 en zaterdag 14 juli
donderdag 30 en vrijdag 31 augustus
zaterdag 1 september
vrijdag 12 oktober

Inschrijven

Klik voor de digitale inschrijving op deze link – INSCHRIJVEN – selecteer het rode tabblad – CRT – selecteer een event door te klikken op het plusteken in de cirkel – maak je keuze voor een groep door een vinkje voor de groepsnaam te plaatsen – klik op de gele button – RESERVEER DEZE EVENEMENTEN - rechts op de pagina - maak je keuze voor je betaalmethode en rond af door op de rode button – BETALEN EN BEVESTIGEN - te klikken.
Voor vragen of inschrijvingen stuur je een mail naar Heidi: info@crtholland.nl

Hotel De Bonte Wever****

Ook voor 2018 hebben Hotel De Bonte Wever en CRT een samenwerking waardoor klanten van CRT tegen gereduceerd tarief kunnen overnachten in het pas verbouwde viersterren Hotel De Bonte Wever. Klik voor meer info op deze link: Hotel De Bonte Wever

HK Suspension plus, plussss . . .

Begeleiding CRT-instrukteurs, vrij rijden, premie persoonlijke ongevallenverzekering bij het inschrijfbedrag inbegrepen, overnachting tegen gereduceerd tarief, bandenservices, afstelling en advies vering door HK Suspension, CRT certificaat op naam voor de minder ervaren groep, leerzaam, inspannend en vooral veel plezier.

. . . CRT is meer, is zoveel meer dan alleen maar rondjes rijden . . .