OW Cuprace zaterdag 12 september meer info

Op het TT Circuit Assen zal de spanning en de sportieve strijd, door de afwezigheid van de IDM-deelnemers tijdens de OW Cuprace op zaterdag 12 september, er zeker niet minder om worden. Iedere deelnemer heeft zich weer optimaal voorbereid en staat weer snaarstrak aan start.
Publiek is nog steeds niet mogelijk tijdens de OW Cupraces maar . . . . . . .

OW Cup TV

OW Cup TV brengt weer live-verslag van elke race en via live-timing zijn de OW Cupraces weer te volgen. OW Cup TV maakt het mogelijk dat familie, relaties en sponsoren op de hoogte blijven van jouw prestaties.
Een herinnering voor die relaties en rijders welke hun bijdrage nog niet naar OW Cup TV hebben overgemaakt. Je bijdrage graag op korte termijn overmaken ten name van OW Cup TV, rekeningnummer NL43ABNA0250554666.

OW Cupraces oktober

Op zaterdag 3 en zaterdag 10 oktober staan de volgende OW Cuprace op het programma met op zaterdag 10 oktober de dubbele OW Cup-finaleraces van het OW Cup ONK-seizoen 2020.
Op zaterdagavond 10 oktober volgt de OW Cuphuldiging van de top 5 in de klassen ONK SportCup 1000, ONK ProCup 600, ONK ProCup 1000, ONK SuperCup 600 en ONK SuperCup 1000.
Gezien het geldende Corona-protocol is het niet mogelijk om deze huldiging in het paddockrestaurant te houden, de huldiging is daarom verplaatst naar het mediacentrum.  Nadere mededelingen hierover volgen binnenkort.

Type 2 dagen

De nog te verrijden OW Cupraces worden allen op een type 2 dag verreden met als gevolg dat de OW Cup enkele decibellen meer geluid voor het daggemiddelde ter beschikking heeft.