OW Cupraces 23 september en 14 oktober

Op zaterdag 23 september werden de OW Cupraces op het TT circuit Assen verreden.
Twee kampioenen werden er bekend, Glenn van Straalen behaalde het OW Cup kampioenschap in de NK SuperCup 600 en Jeroen Hilster werd de OW Cupkampioen 2017 in de NK ProCup 600.
De geluidnorm van 101 dB speelde ons weer parten waardoor wij halverwege de middag moesten kiezen tussen twee kwaden. Wij hebben gekozen voor de minst kwade oplossing waardoor ook de beide SuperCupklassen hun sprintraces konden rijden.
Voor 2018 inventariseert en bespreekt de OW Cuporganisatie de blijvende problematiek van de overschrijdingen en de geldende 101 dB norm op type 3 dagen.

Foto's, uitslagen en klassement

De sfeer- en huldigingsfoto’s staan in het fotoalbum op de OW Cupsite, klik hiervoor op deze link:
OW Cupfotalbum
De resultaten staan op de OW Cupsite onder de button Results, klik hiervoor op deze link: OW Cup Results
Tessa heeft de klassementen bijgewerkt klik hiervoor op deze link: OW Cupklassementen

Dubbele OW Cupraces zaterdag 14 oktober

Op zaterdag 14 oktober rijden we onze laatste dubbele OW Cupraces van het OW Cupseizoen 2017 op het TT circuit Assen. Vier kampioenen dienen er nog bekend te worden en hiernaast wordt er nog om iedere plaats in het eindklassement gestreden.

Inschrijven 14 oktober

De dubbele OW Cupraces op zaterdag 14 oktober worden op een type 2 dag verreden waardoor er in alle klassen volop ingeschreven kan worden. Digitaal inschrijven via de site of door het sturen van een mail naar Tessa: info@owcup.nl

OW Cuphuldiging

Op zaterdagavond 14 oktober worden de top vijf in alle OW Cupklassen gehuldigd.
Inloop is om 20.00 uur, opening om 20.30 uur, in twee blokken worden de klassen gehuldigd,  finish is tegen 24.00 uur. Koffie en koek bij binnenkomst, voor muziek en een warme snack wordt gezorgd, consumpties zijn op eigen kosten.
Stuur even een mail naar Tessa met daarin de mededeling met hoeveel personen je naar de
OW Cuphuldiging 2017 komt. Mailadres Tessa: info@owcup.nl