OW Cupraces Dijon et Prenois 27 - 28 juli 2017

Voor het eerst in het bestaan van de OW Cup Competitie trok een karavaan OW Cuppers naar het Franse circuit Dijon et Prenois. Voor vele rijders toch een forse afstand tussen de 700 en 800 kilometer en allen waren benieuwd wat ons hier wel niet te wachten stond.
Al na de eerste wandelende en fietsende verkenningsronden waren de reacties positief.
Forse hoogteverschillen, een uitermate lang recht eind, afdraaiende bochten naar beneden gevolgd door acceleratie-bochten naar boven.
Tsja . . . en dan de topsnelheid op het rechte eind, hier werden snelheden bereikt welke dichtbij de 300 km. per uur lagen . . .
De reacties van de rijders en helpers zijn onverdeeld positief. Een compleet ander circuit dan tot we tot nu toe gewend waren, uitdagend en vermoeiend. Het was voor de rijders bij de dubbele races hard werken. De reisafstand naar Dijon is fors maar het was zeker de moeite waard vond men.

Uitslagen, klassementen, foto's

De uitslagen staan op de site van Bike Promotion, klik hiervoor op deze link: Uitslagen
Tessa heeft de klassementen bijgewerkt: Klassementen
Enkele huldigingsfoto’s staan op de OW Cup fotopagina: OW Cup fotopagina
Meerdere huldigings- en aktiefoto’s staan op de site van Ad Kievit: Wegraceinfo

 

Volgende OW Cupraces

Onze volgende dubbele OW Cupraces worden verreden op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017 op het Duitse circuit Oschersleben.
Op zaterdag 23 september rijdt de OW Cup op het TT circuit Assen en de afsluiter van het OW Cupseizoen 2017 vindt met dubbele races plaats op zaterdag 14 oktober op het TT circuit Assen.