OW Cupraces Oschersleben augustus 2017 - OW Cup 2018

De dubbele OW Cupraces in Oschersleben op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus  liggen alweer bijna een week achter ons. Ook nu weer ontlokten de OW Cuppers de Duitse aanwezigen de kreet dat die OW Cup Fahrer SUPERHEISS waren.
Deze tweede OW Cuprace in Oschersleben was ook weer erg gezellig en werd er spuughard gereden.
Klik op deze link voor de video met de eerste doorkomst van de NK SuperCup 600 / NK ProCup 600. Video NK SuperCup 600 / NK ProCup 600.

Tessa heeft de klassementen bijgewerkt, klik hiervoor op deze link: OW Cup klassementen
De uitslagen van de OW Cupraces van Dijon et Prenois en Oschersleben staan op de site van Bike Promotion, klik hiervoor op deze link: Bike Promotion Results
De sfeerfoto’s staan op de OW Cupfotopagina, klik hiervoor op deze link: OW Cupfotopagina
De aktiefoto’s van Ad Kievit staan op zijn website, klik hiervoor op deze link: Wegarecinfo


Nog 3 OW Cupraces . . .

Na de OW Cupraces in Dijon et Prenois en Oschersleben wordt de volgende OW Cuprace op zaterdag 23 september op het TT circuit Assen gereden.
Dan . . . . de Grande Finale . . . .  de beide laatste dubbele OW Cupraces van het OW Cupseizoen 2017 worden op zaterdag 14 oktober in Assen verreden met aansluitend de OW Cuphuldiging van de top 5 in iedere klasse in het Paddockrestaurant.

OW Cup 2018

Zoals bekend bestaat CRT Holland dit jaar 25 jaar. In deze 25 jaar heeft CRT tijdens haar CRT-circuitdagen duizenden motorrijders de mogelijkheid geboden om, al dan niet onder begeleiding van CRT-instrukteurs, zelf te kunnen proeven aan het rijden op het TT circuit Assen.
Aansluitend aan deze CRT-circuitdagen biedt de OW Cup-organisatie nu honderden motorsporters de mogelijkheid om deel te kunnen nemen aan het motorracen in de diverse OW Cupklassen.
Verder bood CRT door het starten van verschillende opstapklassen jonge motorsporters de gelegenheid om deel te nemen aan een wegracecompetitie. Vanuit deze opstapklassen zijn grote Nederlandse wegracetalenten naar voren gekomen welke zijn door gegroeid naar Internationale competities in de motorrace.

De OW Cup-organisatie kijkt en overlegt nu ook al naar de invulling van haar OW Cupseizoen 2018 met de bestaande klassen en circuits.
Hiernaast heeft de OW Cup organisatie meerdere vragen gekregen om te kijken naar de mogelijkheden voor het starten van een Open 300cc klasse. Deze Open 300cc klasse kan bijdragen aan de doorgroei naar de bestaande 600cc en 1000cc klassen. Het voortraject van deze Open 300cc klasse wordt vervolgens mede bepalend voor de instroom van de Open 300cc klasse.
Voldoende aandachtspunten voor de OW Cup-organisatie in de komende periode dus.