Aanvullende info

Veiligheid

CRT en de OW Cup zorgen voor de veiligheid op het circuit door middel van bezetting van de baanposten en safety cars tijdens CRT dagen en OW Cupraces. De baan wordt via een gesloten videosysteem door race-control permanent gecontroleerd. Verder zijn er uitgebreide medische voorzieningen, inclusief een professioneel bemande ambulance voor als er onverhoopt een keer een schuivertje wordt gemaakt.

Overnachten

Het is mogelijk om met een tent, bus of caravan op het paddock te overnachten. Het paddock is de avond voor het CRT event of OW Cuprace om 19.00 uur geopend. Stroom en sanitaire voorzieningen zijn aanwezig.

Benzinestation

Op CRT circuitdagen en OW Cupraces is de benzinepomp met een personele bezetting geopend van 08.00 - 17.30 uur. Naast deze uren kan er nu ook getankt worden middels een bankpas en betaling vindt dan plaats bij de betaalpaal welke direct bij de benzinepomp staat.
Vanaf 2019 is het dus mogelijk om 7/24 te tanken op het paddock.

Restaurant

Op het paddock is een snackwagen en restaurant aanwezig. Voor kleine snacks gedurende de dag is de mobiele snackwagen op de paddock geopend.

 

belangrijke zaken OWCUP

Samenwerking Hotel De Bonte Wever en CRT

Hotel De Bonte Wever en CRT kennen een samenwerkingsverband waardoor CRT-klanten tegen gereduceerd tarief een kamer kunnen boeken.
Bij Hotel De Bonte Wever, slechts 2 km van het TT circuit Assen, kunt u rechtstreeks een comfortabele nacht vóór en/of na een CRT-circuitdag, een CRExperience combitraining of
OW Cuprace boeken.

Klik voor het maken van een reservering op deze link:
Info en reservering Hotel De Bonte Wever

TT Camping Seinen

Rondom het TT circuit Assen zijn diverse mogelijkheden tot overnachting. TT Camping Seinen is een gastvrije camping met gedragsregels en zeker tijdens de grote evenementen vind je hier vele motorrijders uit binnen- en buitenland.
Tijdens deze evenementen bestaat de mogelijkheid om in de morgen al een stevig ontbijt te nuttigen in het restaurant in de vorm van bacon and eggs. Ook in het restaurant kan via een beamer met groot scherm de races gevolgd worden. Gescheiden dames- en herentoiletten en douches met warm water behoren tot de standaarduitrusting.

TT Camping Seinen ligt slechts op enkele minuten loopafstand van het TT circuit. Neem voor verdere informatie contact op met TT Camping Seinen via de website: TT Camping Seinen

Het Witte Veen

Hotel het Witte Veen gelegen in Witteveen ligt op 18 km afstand van het TT circuit in Assen. Het hotel biedt de CRT rijders en korting van 10% aan op hun overnachting. Motoren kunnen binnen geplaatst worden. Link website: Hotel Het Witte Veen